Csokoládés muffin

Hozzávalók:

10 dkg vaj
7 és fél dkg cukor
3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
3 tojás
13 dkg liszt
10 dkg magas kakaótartalmú csokoládé
fél csomag sütőpor
2 cs vaníliás cukor

Elkészítés:

A szobahőmérsékletű vajat keverd össze a vaníliás cukorral és a cukorral, majd jöhetnek bele a tojások is. Ha már szépen összeállt, szitáld hozzá a sütőport, a lisztet és a kakaóport, majd keverd velük simára.A csokoládét törd apró kockákra, és add a masszához. Vedd elő a kedvenc muffinformádat, tedd a mélyedésekbe a kis papírkosarakat, és adagolj mindegyikbe egyenlő mértékben a masszából. Ha minden készen áll, melegítsd elő a sütőt 180 fokra és süsd készre.

Author

Write A Comment